Mijn naam is Annelies de Moet. Geboren in ’s Hertogenbosch, opgegroeid als tweede dochter in een gezin van 4 meiden in Goes om nu alweer ruim 30 jaar in Brabant (Eindhoven) te wonen. Daar gekomen vanwege werk, gebleven omdat mijn drie kinderen er zijn geboren en nog steeds wonen.
Mijn werk is inmiddels niet meer plaats gebonden; ik ga daar waar mijn voeten me brengen en ik van toegevoegde waarde kan zijn.
Mijn doorleefde ervaring uit diverse functies (van reisbureaumedewerkster tot bestuurder van een welzijnsorganisatie) zet ik op een natuurlijke manier alweer jaren in mijn huidige werk als organisatiecoach, transitiebegeleider en begeleider van (werk) conferenties in.

Ik begeleid mensen die vanuit hun persoonlijke kracht en eigenheid willen leven en werken.
Een organisatie zie ik als een samenwerkingsverband van mensen; daarom doe ik mijn werk vaak in opdracht van een organisatie, die de kracht en eigenheid van medewerkers tot bloei willen laten komen of vitaal wil laten blijven.

Ik ontwikkel en begeleid persoonlijk leiderschapstrajecten, begeleid teams die beter willen samenwerken en faciliteer transformatietrajecten.
Ik ben in mijn element wanneer ik Open Space conferenties mag faciliteren, groepsdialoog – onder andere via de methode Deep Democratie – en onderzoek vragen d.m.v. organisatie en familieopstellingen kan begeleiden.

Kortom: ik ondersteun mensen hun bezieling te vinden en te volgen, weer in beweging te komen en samen te werken vanuit wat hen bindt.

Kenmerkend voor mij: enthousiast, ziel en zakelijkheid verbinden, werken vanuit mogelijkheden en kansen. Plezier en humor en de inspiratie uit de natuur.
De principes uit de natuur liggen dichtbij onszelf. Ze geven ons heldere informatie om in deze complexe tijd de kracht van de eenvoud te kunnen zien en ervaren en ons te laten inspireren om toe te passen in ons leven.