Wat ben ik blij!

Ik heb gedaan wat ik al zolang wilde doen. Maar durfde niet goed en nam er dus ook niet de tijd voor. Maar vandaag, na een heel inspirerende Lente Women Gathering, waar we bezig zijn geweest met de energie van de Lente en met dat wat er door me heen geboren wil worden, was de energie er ineens. Dus aan de slag gegaan, hulp erbij gevraagd en nu, drie uur later, is mijn website in de maak en al voor een deel gevuld.

Het is voor mij weer eens bewijs dat alles een juiste tijd en plaats heeft.
Dat wanneer je echt afgestemd bent op dat wat gedaan wil worden, je de juiste dingen doet. Klinkt eenvoudig en dat is het ook wel….mits je er contact mee hebt en er voor open staat. Het gaat namelijk voorbij de maakbaarheid. Voorbij de control- en beheersmodus, waar we als mensheid veel in zitten.
Juiste tijd en plaats gaat voor mij over de natuurlijk kracht in ons. Die is niet lineair, maar cyclisch.
Het is net als met de seizoenen; in de lente is het tijd om te zaaien, de zomer laat alles rijpen, waardoor het in de herfst geoogst kan worden en de grond in de winter in stilte de bedding kan zijn voor de zaden die in de lente weer boven de grond uit komen. De ‘circle of life’ die ook in ons stroomt. In verbinding daarmee wordt het leven eenvoudiger en makkelijker te accepteren. Natuurlijker.
Dat is de inspiratie voor mijn bedrijfsnaam: Natuurlijk organiseren; om zo tot groei en bloei te komen.

Nieuwe website