Lief medemens,

Het is even stil geweest met nieuws van mij. Niet dat ik stil heb gezeten, zeker niet. 2016 was voor mij een jaar van reflectie en inkeer…en dat kan hard werken betekenen! En dat heb ik gedaan…om nog meer van hard werken naar harT werken te komen.

De inspiratie kwam voort uit een reis naar Noord Korea die ik met 4 anderen heb gemaakt.
Thema’s als bestaansrecht, innerlijke vrijheid zijn daar geen vanzelfsprekendheden voor de inwoners daar. Een van buitenaf sterk gecontroleerde reis deed bij ons ook een sterk beroep op de weg naar binnen…het contact met de aanwezige vrijheid in jezelf. Hoe verhoud ik me tot mijn bestaansrecht? Ik heb daar een bijzondere ervaring in gehad die me heeft aangezet het thema de maanden erna verder te verkennen. En zo kwam ik bij harT-werken! Dat is wat ik wil en nog meer ga doen. En waar ik me nog duidelijker op ga richten in 2017.

Voor mij betekent het dat ik, naast mijn werk als transformatiecoach en gids in veranderprocessen in organisaties, me sterker dan daarvoor ook richt op activiteiten, waarin persoonlijke ontwikkeling centraal staat. Omdat ik door mijn ervaring in het leven ontdekt heb, dat wezenlijke veranderingen transformatieprocessen zijn, die van binnen uit ontstaan. En daarin is het soms van groot belang om dit niet alleen te doen. Maar om ondersteuning te vinden in een vorm die je past.
Met mijn ondersteuning zijn dat: 
* een opstelling om het proces waarin je zit te versnellen. 
* het spelen van het Krachtenveldspel. Dit kan waardevolle inzichten geven in jouw krachtbronnen.  
* twee stilte retraites  – een midden in de zomer en een in het hart van de winter – geven je de mogelijkheid om via de kracht van de stilte weer op te laden.
* voor mensen die zich in deze tijd van transformatie pionier voelen en die graag met een groep zielsverwanten een jaar optrekken organiseren Jos Verhoeven, Eric de Jager en ik Bezieling in het leven van alle dag – een jaartraject voor pioniers in deze tijd, die graag met een groep zielsverwanten de verdieping op zoeken.

Naast deze activiteiten organiseer ik dit jaar weer samen met Ton van de Kroon de Healing Conferentie, de 13e dit jaar! Een week actief met het thema Oneness. Om inzichten te delen over de stappen die we te zetten hebben in deze tijd van chaos en transformatie.

In beweging zijn en blijven…de sleutel tot het vinden van oplossingen voor jezelf. En die daarmee een voorbeeld kunnen zijn voor anderen, dienend aan het transformatieproces waarin we ons bevinden.

Ik zie je graag ergens in 2017! 

harT werken